Constanța, Constanța County
7.2K views
1.0
Details
Customer service
Diversity of Products or Services
Price Affordability
Privacy and Data Security
Product or Service Quality
Website
24 comments

Cand verificati ce sume cheltuite pe publicitate au pus aceasta înșelătorie OneCoin, și cât de convingătoare sunt schemele piramidale si prezentările lor, veti intelege de ce aproape 65% dintre persoanele care văd prezentările lor, persoanele în vârstă în special, sunt pacalite de această înșelătorie de tip clasic piramidal

Rudele mele a pierdut o mulțime de bani catre acesti experti in inselaciuni. Oamenii ar trebui să știe despre acest lucru, pentru ca altfel escrocii gen "Doctor" Ruja Ignatova fac miliarde de dolari tepuiti de la oameni încrezători si naivi.

Anchetele politiei in colaborare cu S.R.I. continua si fata de:

Constantinescu Lucia

Horatiu Mihail

Maxim Cosmin Radu

Florina Grundt

Camelia Marc

Nicu Pandele

Articolele pe baza carora se face condamnarea celor anchetati din listele de mai sus:

Art. 215 Cod Penal

Înşelăciunea

Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate (faptul ca Ruja Ignatova ar fi fost intradevar antreprenoarea anului este o minciuna, faptul ca sunt 745 de mii de utilizatori este o minciuna, faptul ca ti se promit inmultirea banilor, dar nimeni nu poate retrage banii este alta inselaciune) în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

Apoi, combinata cu infractiunile de spalare de bani si evaziune fiscala, pe care promotorii OneCoin in Romania le efectueaza:

legea evaziunii fiscale care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 2 ani la 8 ani pentru o gama larga de infractiuni.

Astfel, pedeapsa amintita se da pentru:

– ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile

– omisiunea, in tot sau in parte, a evidentierii, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate

– evidentierea, in actele contabile sau in alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la baza operatiuni reale ori evidentierea altor operatiuni fictive;

– alterarea, distrugerea sau ascunderea de acte contabile, memorii ale aparatelor de taxat ori de marcat electronice fiscale sau de alte mijloace de stocare a datelor;

– executarea de evidente contabile duble, folosindu-se inscrisuri sau alte mijloace de stocare a datelor;

– sustragerea de la efectuarea verificarilor financiare, fiscale sau vamale, prin nedeclararea, declararea fictiva ori declararea inexacta cu privire la sediile principale sau secundare ale persoanelor verificate;

– substituirea, degradarea sau instrainarea de catre debitor ori de catre terte persoane a bunurilor sechestrate in conformitate cu prevederile Codului de procedura fiscala si ale Codului de procedura penala.

Pedeapsa de la 3 la 10 ani pentru spalare de bani:

(banii sunt preschimbati din bani reali, in tokens virtuali,

pentru ascunderea surselor banilor, si

nedeclararea banilor)

Art. 269 Spalarea de bani

(1) Operatiunea juridica de orice fel, efectuata in scopul impiedicarii identificarii originii ilicite, a situarii, a circulatiei, a titularului real al dreptului de proprietate ori a existentei altor drepturi cu privire la un bun, de catre o persoana care, fie a cunoscut, fie a prevazut din imprejurarile concrete, ca acesta provine din savarsirea unei fapte prevazute de legea penala, chiar fara a cunoaste natura acesteia, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi .

(2) Fapta constituie infractiune si atunci cand aceasta a fost savarsita de autor sau de un participant la fapta prevazuta de legea penala din care provine bunul.

(3) Tentativa se pedepseste.

Reason of review: inselaciune , evaziune fiscala, spalare de bani OneCoin.

Monetary Loss: $1900.

Preferred solution: Promotorii OneCoin Romania sunt anchetati pentru urmatoarele articole de Cod Penal: inselaciune, spalare de bani si evaziune fiscala.

Onecoin Cons: Fraud, Scam, Noone can withdraw.

  • bitcoin scam
  • Onecoin Scam
  • Schema Piramidala
  • Inselaciune
  • Inselatorie
Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

You will be automatically registered on our site. Username and password will be sent to you via email.
Post Comment
Anonymous
#1424542

BAI, EU AM BĂGAT 6000 EURO ÎN DECEMBRIE 2017.......AM LUAT TEAPA?

Anonymous
#1312889

bai pulex sau *** sa va zic daca nu ma uitam la cacaturile voaste de bloguri aveam mai multi bani daca cumparam in 2015 cu 2.15 euro onecoinu ca voi de pe aia faceti bani, va spun ca nu e teapa oncoin am cumparat un pachet cu 130 euro am pus la minat apoi cu 550 euro si ultimul cu 1100 mai mult nu pot nu am de unde ca nu sant boss ok pana acum am 415 monezi aveam aproape 900 dar mi-am scos banii adica aproape 4000 euro in decembrie 2016 acum onecoinul e 9.75 * 415 = 4046.25 euro cam ce spuneti am investit 1780 euro am scos 4000 si mai am in cont 4046 mai cumpar probabil un pachet de 3000 sa vad nu am recomandat pe nimeni nu ma bag sa ma injure lumea dar nu va luati *** tot ce scrie pe net mai trebuie si incercat nu numai criticat daca vad ca o da in buleala imi scot tot pentru ca verific zilnic si asta e cat merge merge cat nu nu !

Anonymous
#1312884

vrajeala

Anonymous
#1280901

ONE COIN este o uriasa escrocherie. Ganditi-va de 100 de ori inainte de va depune orice suma si luati-va adio, nu-i mai vedeti niciodata.

Anonymous
#1280898

Subscriu la parerile ca ONE COIN este o excrocherie fiindca am depus o suma pe care nu o pot recupera.

Sfat: nu va lasti inselati de ideea de imbogatire.

Este o uriasa schema piramidala si veti pierde toti banii.

Anonymous
#1275800

One coin este o mare excrocherie. Tineti-va banii sau cumparati-va ceva de ei, nu-i depuneti la onecoin fiindca nu ii veti mai recupera niciodata. Ar fi bine daca politia ar investiga aceasta excrocherie.

Anonymous
#1275796

Persoanele despre care se spune, in articol, ca sunt cercetate, sunt libere, din pacate, si racoleaza alti clienti care sa fie jumuliti. Fiecare nou fraier inseamna comisioane de 25% din suma investita.

Aduci un fraier cu o depunere de 1000 euro, iei 250 euro comision.

Banii depusi nu mai pot fi recuperati. Afacerea one coin este o mare, imensa, excrocherie de multe zeci de milioane de dolari.

Anonymous
#1275790

One coin este o "investitie" pentru 2 tipuri de investitori: fraierii si desteptii. Fraierii baga bani, desteptii castiga comisionae de la cei care baga bani.

Banii investiti nu pot fi recuperati niciodata, Sunt unul din farieri care a incercat sa-i recupereze *** 6 luni si nu pot fi recuperati. Sfat: nu investiti in one coin.

Anonymous
#1270020

Credeti ca si acest mod de a face bani este o gogorita care sa-ti creeze iluzia inbogatirii peste noapte? Am fost cooptat la o prezentare si sant scceptic nu prea am incredere sa investesc bani reali in bani virtuali

Anonymous
#1232650

Sunt "investitor" din februarie ,va pot spune cert ca șansă de a.mi recupera banii este aproape zero. Aștepți splitări îți ies monede si te uiți la ele.

Exista doua restricții mari in a vinde si anume 1.5% din moneda pe zi in limita a 36 eur de exemplu pt un cont de 1000. Contul de 1000 mi.a generat 771monede , pun la vânzare zilnic,de luni pana vineri , cate 5 monede . dar se vând odată pe săptămână restul ordinelor expira,deci undeva la 20 pe luna se vând ,maxim! Pt a.mi recupera banii va fi nevoie sa vând 153 monede,deci undeva la 8 luni.

Pt cei cu cont sub 1000 este imposibil pt ca va vinde aprox 4 monede pe luna.

Am reușit să strâng 75 eur in cont si am dat retragere, mi.a fost reținut comisionul de 15 eur si diferență de 60 nu apare in contul bancar ,spun ei ca au întârzieri in plati...probabil nu vor face niciodată. Cat despre plati la comercianți...este o gluma proasta.

Anonymous
#1178073

Am investit 500 euro in OneCoin...nu am incredere in Iuha Parhial ala(are o fata de un imputit) si nu am incredere nici in MLM(chiar daca se fac bani frumosi, este o falsitate grava)...am incredere totusi ca se va face o platforma si multe companii vor accepta plata cu onecoin(vor fi foarte multe monede pe piata) si sa imi cheltui monedele pe acolo...cryptocurencies o sa faca parte din viitor...dar banii bagati nu ii mai poti recupera decat daca convingi alti oameni si ai un procent din fiecare investitie facuta de aceia....

Anonymous
#1161595

Fratilor! nu vedeti padurea din cauza copacilor?

E o groasa teapa de tip piramidal ascunsa in spatele unui "produs"- onecoin. moneda virtuala care se reproduce prin Ea insasi....."ameteala cu sistemele lor de calcul, tokenii si "minarea a nimic" fac parte din jocul iluzionistului" in cazul asta: cocalar doctor Ruja" moneda nu se reinvestete ( nu vb. de fond de investitii in sensul real ) sumele uriase obtinute nu sunt altceva decat banii Dvs. Cu acesti bani reali, cumparati constient sau nu, himere ticluite in spatele jocului "reinventat".

Ce face moneda sa creasca ca valoare ? nimeni. totusi ceva o face: in cazul oricarui "joc" de tip piramidal (ex. caritas ) pe masura ce investitorii cu bani reali devin tot mai numerosi, organizatorii ( prin metodele "stiintifice" si de 'inginerie financiara") isi pot permite sa plateasca anumite dobanzi acordate detinatorului titlului de investitie, care nu sunt sustinute , *** spuneam, de investitii in economia reala, cu atat mai putin , va puteti gandi, ca ar putea provenii din dobanzi precum cele acordate de institutii financiare.

( banci ) *** beneficiem de acele dobanzi/ beneficii pe care detinatorului titlului le obtine? este simplu: cel care"investete"( cumparand monezile "onecoin", asteapta si are toate sansele prin cresterea nr. de investitori. sa obtina un profit rapid,rezultat din majorarea fondului investitional ( aceste fond poate avea orice denumire :" onecoin" curcoin.

ori alta forma ). Deisigur toti "investitorii" vor astepta la un moment dat profituri , chair si *** ce "afacerea" ajunge la maturitate, si dispare interesul investitorilor ( de cumparare a monedelor virtuale) .insa acele beneficii/ dobanzi promise purtatorilor titlurilor de investitii ( pachete sau alte ***-uri cu tiltu pompos ), nu vor mai fi suficiente in scurt timp. si evident ca nu-si vor mai recupera investitia initiala, pt ca acele sume reale ( transformate in coini "ingrasati" si shimbati apoi in bani reali ) vor fi fost impartite investitorilor" mai eficienti" dintr-o perioada anterioara, cu titluri mai vechi.

Despre adevar !?

Ca in fiecare basm, exista o mica parte de adevar.

asa *** e foarte probabil sa existe protocoale cu anumite institutii finaciare, incheiate intre detinatorul afacerii "onecoin" si respectivele institutii care sunt dispuse sa recunoasca valabilitatea monedei virtuala ca unitate de schimb echivalenta, in urma angajamentelor "onecoin de a rula chiar si cu dobanzi renegociate, sumele uriase ale investitorilor, asa este la fel de probabil sa puteti cumpara diverse produse in moneda virtuala, intr-un moment fericit ales, si determinat ca durata. la fel de probabil este ca prin acele "masinatiuni" finaciare sa se preserve o cale la limita legii, care sa i disculpe pe administratorii "afacerii", de vina gestionarii fraudulose a fondurilor investitorilor.

Mai trebuie spus, ca declinul fondului pt "dobanzile sau beneficiile rezultate, va debuta odata cu implinirea aproximativa a jumatatii vietii "afacerii" ( necunoascta , ci doar estimata, a timpului in care a fost initiat si dezvoltat fondul. cunoscand cresteri in prima parte, urmare a cumpararii de moneda virtuala, aflata in evolutie sau intr-o oarecare constanta ) si finalul declansat de lipsa de interes a investitorilor, unde debuteaza devalorizarea monedei; pe cale de consecinta a fondului datorat dobanzilor deponentilor - va fi epuizat ).

Desi la prima vedere pare tendentios, intrebati-va legitim de ce aceasta afacere "nevinovata" / "cinstita", nu a fost "descoperita", inventata" in tara de bastina a celor mai mari inginerii financiare , USA si a fost dezvoltata de o "tiganca, Ruja" din Bulgaria. Chiar si asa daca nu banuim nimic, urmand proverbul, "nu oricine poate fi un mare artist dar un mare artist poate veni de oriunde", intrebati-va ce investitor serios, v-ar solicita sa investiti intr o "moneda", or else- aici este doar un titlu - care va produce dobanzi din banii reali inmultiti exclusiv prin inmultirea deponentilor/"investitorilor".

Nu este nici un miracol sau inginerie finaciara in legatura cu evolutia "monedei" estimata de "consilierii financiari".

Repet: moneda este doar mijlocul iluzionistului, prin care unii cred ca au o afacere, iar unii vor pierde sume mai mult sau mai putin importante prin beneficiile acordate altor "investitori" ce-si vor retrage investitia cu profit la momentul prielnic. Ce mare "inginer in finante" incearca sa convinga potentialii investitori, prin titlurile pe care si le aroga, ( doctor in finante , in drept, si alte recunoasteri internationale, ) fotografiile sau filmele disimulate, avand diverse continuturi: persoane simuland fericirea, urnindu-se ici colo cu avioane private, masini exclusiviste etc. Pe bune!? poti trata cu seriozitate asa ceva?.

Altfel duduia cocalar de "renume internationala", manca-ti-as, a inteles ca nu trebuie sa tipe in gura mare, ca la "caritas": sa vina poporu sa ia bani, ca-i afacerea mileniului, ci sa-i puna sa "munceasca" pe unii, *** metoda MLM, obtinand in plus 10 % +, whatever.... Este evident ca unii vor actiona constient in defavoarea altora, intarziati in afacere, dobandind profituri mai mult sau mai putin insemnate. Nu trebuie incurajat acest" model de afacere" fiind o veritabila escrocherie. Traducere libera: eu vand "cacati".

voi spune: veniti si luati cacati ca le creste valoarea. cand voi fi considerat ca sunt suficienti cumparatori de "cacati" pt prima crestere valorica a cacatilor. val. pe care o voi decide eu sau cosul cu puroi al Dr.

Jeg Ruja, voi face declaratia "cuvenita" si alti "inbujorati" de rezultate, vor navali sa cumpere cacatii, ca le au crescut valoarea. Pastrand algoritmul, vor deveni suficienti banii pentru plata dobanzilor/beneficiilor rezultate din cresterea monedei ( pardon: a "cacatilor" ), decisa de "Ruja Coca" sau "de cosul ei cu puroi" , care va multumi doar o parte dintre cumparatorii cacatilor "onecoin".

....Ceilalti, intarziatilor!!! de unde sa va mai dau dobanda, de unde sa va dau beneficii daca nu exista noi cumparatori ai cacatilor, si banii vostrii REALI au intrat, in mica parte in buzunarele mai eficientilor depunatori / cumparatori de "moneda" , si o mare parte in buzunarul meu de escroc?

Anonymous
#1158389

Am investit 3306 euro, dar am citit apoi despre ei si am aflat ca este o schema PONZI - Piramidala.

Problema adevarata a fost cand am vrut sa scot banii investiti. Din cei 3306 euro investiti, in 2 saptamani am ajuns sa am 4000 euro (ceva fals.

Nici nu aveam banii, dar mi-au dat impresia ca ii am), asa ca am decis sa-i scot. Au fost foarte insistenti ca sa nu scot banii din sistemul lor, zicand ca vor urca, iar in 90 zile voi ajunge la cel putin 35.000 euro. Tot am insistat sa imi dea banii inapoi, dar au zis ca voi putea sa-i scot doar *** 12 luni, cand "Procesul de minare al coinurilor va ajunge la 80%. Momentan este doar la 30%".

Le-am zis ca le fac reclamatie la OPC, dar nu am avut ce sa reclam pentru am donat bani pentru ceva ce.... nu exista.

Au inceput sa ameninte daca nu las cel putin 12 luni banii in ONECOIN... Banii nici nu mai exista, dar sunt asa de bine instruiti incat chiar iti lasa 1% speranta ca te vei imbogati chiar daca nu ai acces deloc la bani.

Anonymous
#1136982

Exista mai mult de 650 cryprocurrencies.

Din pacate OneCoin nu este o cryptocurrency

in niciun fel si nu exista NICIUN MAGAZIN DIN LUME care sa accepte OneCoin-uri

OneCoin este la nivel larg mondial privita drept o teapa si o frauda.

Niciun magazin online nu accepta OneCoin.

Si pe site scrie mic de tot, in Terms of Service, ca odata ce ai accesat siteul OneCoin, nu mai ai dreptul la niciun ban, ca totul este doar "educatie financiara" Adica toti banii pe care tu crezi ca ii "investesti" in aceasta teapa piramidala, sunt de fapt pierduti instant. Oricum, ati observat cu totii cat de disperati si cat de agresivi sunt manelistii care promoveaza aceasta teapa piramidala si frauda de tip Caritas Cu stima, un weekend placut va doresc, Adrian Soare

Anonymous
#1136975

Exista mai mult de 650 cryprocurrencies.

Din pacate OneCoin nu este o cryptocurrency

in niciun fel

si nu exista NICIUN MAGAZIN DIN LUME care sa accepte OneCoin-uri

OneCoin este la nivel larg mondial privita drept o teapa si o frauda.

Niciun magazin online nu accepta OneCoin. Si pe siteul OneCoin scrie mic de tot, in Terms of Service, ca odata ce ai accesat siteul OneCoin, nu mai ai dreptul la niciun ban, ca totul este doar "educatie financiara" despre OneCoin.

Adica toti banii pe care tu crezi ca ii "investesti" in aceasta teapa piramidala, sunt de fapt pierduti instant.

Oricum, ati observat cu totii cat de disperati si cat de agresivi sunt manelistii care promoveaza aceasta teapa piramidala si frauda de tip Caritas, frauda numita OneCoin. Cu stima, un weekend placut va doresc, Adrian Soare

Anonymous
#1079771

Cine a scris articolul asta ori e prost, ori tampit ori ambele. Da, stim ca incercati sa opriti o afacere cu potential real pentru oricine, dar tu, cel care ai scris asemenea aberatii, probabil ca esti platit de cei care vor ca oamenii sa ramana captivi in saracie. Toti cei carora le dai numele aici te pot da in judecata!

Anonymous
#1083745
@Anonymous

bun..ok..spune-ne tu *** e

Anonymous
#1092196
@Anonymous

Tu probabil faci parte din sleahta cu Angel abundi si alte aberatii si minciuni, ...Cand o sa vina tepuitii de catre voi sa depuna marturie, din reclamanti veti fi transformati in parati si...infractori....

voi cei cativa din varf sunteti singurii care castiga ceva si se poarta urat cu cei de mai jos, inscrisi in sistem cu diverse pachete, ca sa mai aduca tepuiti ...ca asa beneficiile voastre vor fi si mai mari.. dar stiti prea bine ca nimeni cu mai vede nimic din ce a depus...

beneficiile le-ati tras voi .... si cam atat.

Anonymous
#1098426
@Anonymous

Se vede de la o posta ca este un joc piramidal gen "Caritas". Voi, cei care-l laudati, probabil ca n-ati fost victima faimosului joc din anii 1990, de sorginte carpatina. Ia mai dati o cautare pe google si vedeti *** a functionat si *** s-a incheiat toata "afacerea".

Anonymous
#1111505
@Anonymous

ia mai urmariti cine a facut Caritasul in Romania!!!!

la vremea aceea romanii aveau bani in conturi stransi in urma muncii lor de ani de zile.

nu cumva au vrut sa scoata banii din buzunarele romanilor si sa ii aduca in pragul saraciei, profitand de mentalitatea lor de atunci!!??!!!

nu cumva aici "statul'', cei care erau atunci la conducerea statului si-au varat coada in sistemul Caritas, *** de altfel face si in zilele noastre, tipuindu-ne de fiecare data cu alte taxe si alte inventii si legi tampite visate noaptea si aplicate dimineata *** s-au trezit din betiile lor nocturne, ca sa ne scoata bani din buzunar????

statul ne-o trage de fiecare data; cred ca ar fi timpul sa ii intoarcem si noi spatele si sa ne vedem de sistemele noastre piramidale legale si sa nu mai facem parte din Marele Stat (Sistem) Piramidal in care suntem implicati toti!!!