Dubai, Dubai
5.8K views
1.0
Details
Customer service
Diversity of Products or Services
Price Affordability
Staff
Website
27 comments

OneCoin romania este o inselatorie facuta de escroci cu experienta in scheme piramidale. Nimeni nu poate retrage banii depusi in aceasta escrocherie de tip FNI si Caritas.

probabil ca ati aflat ca OneCoin este o teapa piramidala, anchetata de autoritati cam in toate tarile europene

Nimeni nu poate retrage toti banii din Onecoin pentru ca au fost blocati in conturi offshore prin Dubai, etc.

Cautati cu google "onecoin scam".

In Finlanda si Ungaria pana si banca nationala a avertizat impotriva tepei aceasta, care a inselat deja mai multi oameni decat Caritas sau FNI,

si este in saptamanile finale inaintea prabusirii.

OneCoin nu este cryptocurrency, este un joc piramidal din care banii nu pot fi retrasi, facut de echivalentul bulgaresc al Ioanei Maria Vlas.

Dovezi sunt nelimitate, din pacate odata ce ai bagat banii in sistem, nu se mai pot retrage, si in schimb prostesc pe cei ce vor sa retraga cu povesti nemuritoare,

cu cuvinte foarte pozitive si frumoase, dar concret banii nu se pot retrage pentru ca nu mai exista.

In curand majoritatea romanilor care au promovat OneCoin vor fi arestati pentru inselaciune (pedepsita cu 5 ani) si joc inselator de tip piramidal.

Promotorii inselaciunii de tip piramidal OneCoin Romania

Eugeniu Mereacre

Gabriel Radan

Titina Mihai

Marin Mogos

Costel Cristi Preoteasa

Nicoleta Maria Pascu

Erika Csibi

Valentin Adrian Rotaru

Maria Iobaji

Ioana Rotaru Capra

Nicoleta Natrapeiu

Iacob Alexandru Flavius

Alexandra Doina Mogos

Myty Gheorghe

Svetlana Cuzuioc

Marian Bumbar

Angela Pierino

Mihai Adamescu

Andrei Bordas Mohorea

Iulian Constantin

Gelu Radan

Floare Preotesoiu

Mihai Adamescu

Gheorghe Ionascu

Gureanu Florin

Dedu Dacian Florin

Gabriela Banici

Horatiu Mihail

Capra Evelin Benjamin

Cristian Gheorghe

Dedu Alina Georgiana

Alexandru Mares

Esther Diaconu

Miron Alex

Chiriac Dan

Dana Stăniş

Renana Drach Drul

Magdici Magda

Marin Mogos

Lucian Badea

Maxim Cosmin Radu

Calin Marin

Iulian Constantin

Nenov Radu-Adrian

Sas Sebastian

Pirciu Marian

Reason of review: Not as described/ advertised.

Monetary Loss: $1500.

Preferred solution: OneCoin is a very large global scam. Authorities in all countries in European Union are investigating the scam artists behind OneCoin.

Onecoin Cons: Scam, Noone can withdraw, Ponzi scheme, Onecoin scam, Fraud.

  • Onecoin Scam
  • Schema Piramidala
Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

You will be automatically registered on our site. Username and password will be sent to you via email.
Post Comment
Anonymous
#1292262

Teapa de zile mari...si mai au si tupeul sa ameninte aici persoanele care nu sunt de acord cu ei..Nu va e rusine???

Anonymous
#1557578
@Jan

Buna ziua. Daca ati avut de suferit de pe urma One Coin, va rog sa ma contactati la numarul 0745 046 711.

Anonymous
#1161994

E o groasa teapa , un model bine cunoscut , piramidal, mascat de o falsa investitie intr un produs - "onecoin". moneda virtuala care se reproduce prin Ea insasi.....( avand "formule: ticluite sa-i lase pe unii intr-o totala obscuritate, insirand in accesta balbaiala ", tokenii, coini sau minarea a nimic" , ca banii se vor inmultii precum pestii lui IIsus ).

Toate insa fac parte din jocul iluzionistului" in cazul afacerii "onecoin": cocalar "doctor harneala Ruja". Moneda nu se reinvestete ( nu vb. de fond de investitii in sensul real ) sumele uriase obtinute nu sunt altceva decat banii Dvs. Cu acesti bani reali, cumparati constient sau nu, himere ticluite in spatele jocului "reinventat".

Ce face moneda sa creasca ca valoare ? In regula oricarui joc de tip piramidal pe masura ce investitorii cu bani reali devin tot mai numerosi, administratorii "afacerii" ( ajutati de "metodele stiintifice si parastiintifice , de inginerie financiara") vor stabili sa plateasca anumite dobanzi acordate detinatorului titlului de investitie, care nu sunt sustinute , asa *** spuneam, de investitii in economia reala. Cand beneficiem de acele dobanzi/ beneficii ?? este simplu: "vaca de muls" " investete" ( cumparand "strategii" ce-i va aduce monedele "onecoin", asteapta o peroada determinata si va avea sanse prin inmultirea numarului de investitori.

sa obtina un profit rapid, urmare a cresterii fondului de investitii. ( acest fond de "coini, onecoin, curcoin sau moneda reala .poate imbraca orice forma lingvistica . Este important sa se "inteleaga" ca se " investeste" in ceva ). Tot in aceasta ecuatie , investitorii nu vor fi incurajati sa-si retraga investia, existand un potential de risc asupra profitului dar si asupra investitiei initiale.

( nu e cazul sa facem aprecieri asupra motivului ) ....atunci cand "afacerea" ajunge la maturitate, si dispare interesul investitorilor ( pt cumpararea monedelor virtuale), acele beneficii/ dobanzi promise purtatorilor titlurilor de investitii ( pachete sau alte ***-uri cu tiltu ), nu vor mai fi suficiente si pe cale de consecinta, investitorii nu-si vor mai recupera investitia. Acele sume reale ( transformate in coini "ingrasati" si schimbati din nou in bani reali ) vor fi fost impartite investitorilor " mai eficienti" dintr-o perioada anterioara, cu titluri mai vechi.

Despre adevar !?

Ca in fiecare basm, exista firicelul de adevar ce l-a inspirat pe autor.. Astfel e foarte probabil sa existe protocoale cu anumite institutii finaciare, incheiate intre detinatorul afacerii "onecoin" si respectivele institutii care sunt dispuse sa recunoasca valabilitatea monedei virtuala ca unitate de schimb echivalenta, in urma angajamentelor "onecoin" de a rula chiar si cu dobanzi renegociate, sumele uriase ale investitorilor. Poate fi la fel de probabil sa puteti cumpara diverse produse in moneda virtuala, aceasta fiind considerata "marfa", intr-un moment fericit ales, si determinat ca durata.

Tot la fel de probabil este ca prin acele "inginerii " financiare sa se retina o cale la limita legii, care sa i disculpe pe administratorii "afacerii", de vina gestionarii fraudulose a fondurilor investitorilor.

Mai trebuie spus, ca declinul fondului pt "dobanzile sau beneficiile rezultate, va debuta odata cu implinirea aproximativa a jumatatii vietii "afacerii" ( necunoascuta , doar estimata, a timpului in care a fost initiat si dezvoltat fondul, cunoscand cresteri in prima parte, prin cumpararea de moneda virtuala, aflata in evolutie sau intr-o oarecare constanta ) si finalul declansat de lipsa de interes a investitorilor, unde debuteaza devalorizarea monedei; pe cale de consecinta a micsorarii fondului de investitii , pana la "epuizarea" planificata ).

Desi la prima vedere pare tendentios, intrebati-va legitim de ce aceasta afacere de altfel "cinstita", nu a fost "descoperita, inventata" in tara de bastina a celor mai mari inginerii financiare , USA si a fost dezvoltata de o "tiganca, Ruja" din Bulgaria. Chiar si asa, daca nu banuim nimic, urmand proverbul, "nu oricine poate fi un mare artist dar un mare artist poate veni de oriunde", intrebati-va ce investitor serios, v-ar solicita sa investiti intr o "moneda", or else- aici este doar un titlu - care va produce dobanzi din banii reali inmultiti exclusiv prin inmultirea deponentilor/"investitorilor". Nu este nici un miracol sau inginerie finaciara in legatura cu evolutia "monedei" estimata de "consilierii financiari", care trebuie sa asigure cel putin o perioada determinata acel fond de beneficii pt. indestularea primilor "temerari ai investitiilor" ( care vor avea menirea constienta sau nu sa aduca multimii "minunea" )

Repet: moneda este doar mijlocul iluzionistului, prin care unii cred ca au o afacere, iar unii vor pierde sume mai mult sau mai putin importante prin beneficiile acordate din fondurile proprii, altor "investitori" ce-si vor retrage investitia cu profit la momentul prielnic.

Care mare "inginer in finante" incearca sa convinga potentialii investitori, prin titlurile pe care si le aroga, ( doctor in finante, in drept, si alte recunoasteri internationale la hartiuta ) expunand fotografii si filmele disimulate, avand diverse continuturi tematice: persoane simuland fericirea, ori urnindu-se ici colo cu avioane private, masini exclusiviste etc. Pe bune!? poti trata cu seriozitate asa ceva?. Altfel duduia cocalar de renume "internationala", manca-ti-as, a inteles ca nu trebuie sa tipe in gura mare, ca la "caritas": sa vina poporu sa ia bani, ca-i afacerea mileniului, ci sa-i "motiveze" pe unii, urmand modelul MLM, dandu-le in plus 10 % , whatever....

De ce este o veritabila escrocherie?

Toti "investitorii", la aceasta harneala de business, ( culeasa din lucrarea academica a "d nei" Dr.Harneala rUJA ), vor fi "asigurati", ca vor obtine profituri miraculoase, desi stim ca potrivit "modelului" asupra caruia am staruit in aceasta lectura , acest lucru nu se va intampla. Dar asta "nu e important", pentru ca pana la dezmeticire, coana ruja, va avea desaga plina si astfel marea "infaptuire" s-a facut.

Anonymous
#1155086

Sa mori tu

Anonymous
#1136978

Exista mai mult de 650 cryprocurrencies.

Din pacate OneCoin nu este o cryptocurrency

in niciun fel

si nu exista NICIUN MAGAZIN DIN LUME care sa accepte OneCoin-uri

OneCoin este la nivel larg mondial privita drept o teapa si o frauda.

Niciun magazin online nu accepta OneCoin. Si pe siteul OneCoin scrie mic de tot, in Terms of Service, ca odata ce ai accesat siteul OneCoin, nu mai ai dreptul la niciun ban, ca totul este doar "educatie financiara" despre OneCoin.

Adica toti banii pe care tu crezi ca ii "investesti" in aceasta teapa piramidala, sunt de fapt pierduti instant.

Oricum, ati observat cu totii cat de disperati si cat de agresivi sunt manelistii care promoveaza aceasta teapa piramidala si frauda de tip Caritas, frauda numita OneCoin. Cu stima, un weekend placut va doresc, Adrian Soare

Anonymous
#1235003
@Anonymous

Nu strica visele atator prosti care cred ca banii se inmultesc stand intr-un cont nefolositi.

Daca stii matematica de clasa I-a e la mintea cocosului ca e doar o escrocherie.

Daca in total sunt 100 de onecoin si eu ii cumpar pe toti cu 100RON, intermediarul de la care ii cumpar pastreaza 40RON conform comisioanelor curente.

Deci banii care ajung in cont si reprezinta contravaloarea Onecoin-ului de pe piata va fi 60RON.

Dar printr-un miracol in realitate cand cumpar 100 Onecoin cu 100RON si intemediarul pastreaza 40RON, valoarea monezilor din cont creste de la 100 RON la 200RON desi toti banii disponibili sunt doar 60RON.

O fi magie, interventie divina, extraterestri, vraji, minune de craciun, nimeni nu stie, important e ca se inmultesc banii precum aluatul dospit.

Anonymous
#1089841

BAI PAPAGALULE IA MAI CALMEAZATE TU UN PIC , TOT CE AI SCRIS MAI SUS ESTE O AVERATIE SI O NEBUNIE ATATEA PERSOANE A SCOS BANI (INCLUSIV EU) CU MASTERCARDUL MAI BINE INFORMEAZATE DECAT SA-TI DAI CU PAREREA!!!!!!!!!!!!!

Anonymous
#1146009
@Anonymous

taci :))

Anonymous
#1152485
@Anonymous

Ai scos pe dreaq sa te ia! Ai scos comisioanele care vin din pachetele prostilor care spera sa se imbogateasca! Citeste dreq politicile onecoin, spune clar; banii investiti in cursurile de formare nu mai pot fi recuperati!!!

Cititi politicile companiei, analizati cu cine va asociati si nu mai confundati industria vanzarilor directe cu toate schemele ponzi.

Anonymous
#1155077
@Anonymous

Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri

angia
#1077690

Sti primul pas l-am facut Te vom reclama la www.PissedConsumer.com ("PC")

PC is located in Las Vegas, NV. Mailing address is:

Consumer Opinion LLC

1930 Village Center Circle #3-6853

Las Vegas, NV 89134

pentru ca tu cu acest articol ai incalcat regulamentul de functionare Acum voi trimite scrisoare la PC. urmeaza celelalte

angia
#1077689

Buna seara domnule xxxxxxxxxxxxxxx

Eu m-a numesc Angela Pierino Stircea persoana care sta pe lista neagra de mai sus.

Ceace ai scris in acest articol este o copilarie. In aceasta lume avem si oameni carora le plac senzatiile asa se intampa si cu tine care de fapt ai uitat sa scri ca in romania suntem aproape 4000 de membrii activi in oncoin si multi ne primim bonusurile normal.

Te-ai rezumat sa scri cateva nume si ai fost atat de meschin ca la finalul acestui articol sa nu iti scri numele Pai daca in romania politia va aresta 4000 de oameni pentru cateva cuvinte goale puse de o persoana anonima insemna ca in romania s-au termint toate probeleme si politia someaza. Draga domnule ce spui tu ca se vor intampla cei peste 700.000 membri pe tot globul si nimeni nu le face nimic . Mai nea Vasile din deal crezi ca in onecoin sunt oameni prosti si cu 3 vorbe scrise la nimereala ne sperii pe noi numai pentru faptul ca tie iti plac senzatiile? Hai sa fim seriosi.

Eu am curajul sa stau fata in fata cu tine si sa te invat ceva si din lumea piramidelor. Sti eu cred ca tu esti membru Onecoin pentru ca tu ai multe nume a celor inscrisi in onecoin si asta este si mai grav pentru tine pentru-ca la inscriere ai fost de acord cu termenii si conditiile impuse de companie

Ei bine sa sti domnule ca tu vei tras la raspundere de justitia romana pentru aceste afirmatii grave facute la adresa companiei

NOI TE VOM GASI

Anonymous
#1076098

Ia te uita, ce aberatii! Nu stiam ca sunt anchetata si arestata de FBI!

Cine are prea mult timp, se uita in gradina altora sa vada cat de bine le merge si daca nu are destula minte sa se alature celui mai in voga proiect financiar al tuturor timpurilor, se apuca sa improaste cu noroi!

Oare cu cat ai fost tu platit sa scrii aberatiile astea? Am curaj sa fac pariu ca tu esti singurul care vei fi arestat, tu faci ilegalitatile prin afirmatii ca acestea!

Anonymous
#1152489
@Anonymous

Ai dreaq escroci, aveti si gura mare!

In onecoin sunt doua categorii; escrocii si prostii!

Deja in china au fost arestati d-alde voi, curand vor incepe si pe Europa de Est

Anonymous
#1076063

Cand verificati ce sume cheltuite pe publicitate au pus aceasta înșelătorie OneCoin, și cât de convingătoare sunt schemele piramidale si prezentările lor, veti intelege de ce aproape 65% dintre persoanele care văd prezentările lor, persoanele în vârstă în special, sunt pacalite de această înșelătorie de tip clasic piramidal

Rudele mele a pierdut o mulțime de bani catre acesti experti in inselaciuni. Oamenii ar trebui să știe despre acest lucru, pentru ca altfel escrocii gen "Doctor" Ruja Ignatova fac miliarde de dolari tepuiti de la oameni încrezători si naivi.

Anchetele politiei in colaborare cu S.R.I.

continua si fata de:

Constantinescu Lucia

Horatiu Mihail

Maxim Cosmin Radu Florina Grundt Camelia Marc Nicu Pandele Articolele pe baza carora se face condamnarea celor anchetati din listele de mai sus: Art. 215 Cod Penal Înşelăciunea Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate (faptul ca Ruja Ignatova ar fi fost intradevar antreprenoarea anului este o minciuna, faptul ca sunt 745 de mii de utilizatori este o minciuna, faptul ca ti se promit inmultirea banilor, dar nimeni nu poate retrage banii este alta inselaciune) în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani. Apoi, combinata cu infractiunile de spalare de bani si evaziune fiscala, pe care promotorii OneCoin in Romania le efectueaza: legea evaziunii fiscale care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 2 ani la 8 ani pentru o gama larga de infractiuni. Astfel, pedeapsa amintita se da pentru: – ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile – omisiunea, in tot sau in parte, a evidentierii, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate – evidentierea, in actele contabile sau in alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la baza operatiuni reale ori evidentierea altor operatiuni fictive; – alterarea, distrugerea sau ascunderea de acte contabile, memorii ale aparatelor de taxat ori de marcat electronice fiscale sau de alte mijloace de stocare a datelor; – executarea de evidente contabile duble, folosindu-se inscrisuri sau alte mijloace de stocare a datelor; – sustragerea de la efectuarea verificarilor financiare, fiscale sau vamale, prin nedeclararea, declararea fictiva ori declararea inexacta cu privire la sediile principale sau secundare ale persoanelor verificate; – substituirea, degradarea sau instrainarea de catre debitor ori de catre terte persoane a bunurilor sechestrate in conformitate cu prevederile Codului de procedura fiscala si ale Codului de procedura penala.

Pedeapsa de la 3 la 10 ani pentru spalare de bani: (banii sunt preschimbati din bani reali, in tokens virtuali, pentru ascunderea surselor banilor, si nedeclararea banilor) Art. 269 Spalarea de bani (1) Operatiunea juridica de orice fel, efectuata in scopul impiedicarii identificarii originii ilicite, a situarii, a circulatiei, a titularului real al dreptului de proprietate ori a existentei altor drepturi cu privire la un bun, de catre o persoana care, fie a cunoscut, fie a prevazut din imprejurarile concrete, ca acesta provine din savarsirea unei fapte prevazute de legea penala, chiar fara a cunoaste natura acesteia, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi .

(2) Fapta constituie infractiune si atunci cand aceasta a fost savarsita de autor sau de un participant la fapta prevazuta de legea penala din care provine bunul. (3) Tentativa se pedepseste.

Anonymous
#1076490
@Anonymous

MLM NEWS ROMANIA

Interviu cu ambasadorul Onecoin Europa

https://www.youtube.com/watch?v=pRr5O2jMVRw

Interviu din luna Iunie cu Dr Ruja Ignatova la birourile companiei OneCoin -Sofia

https://www.youtube.com/watch?v=DLQTHqSztJ8

Anonymous
#1076045

"Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri", si impotentul ori incompetentul care nu castiga bani dintr-o afacere legala si serioasa, acuza ca toate afacerile sunt scamatorii. Eu DEJA am castigat mult mai multi bani decit multi dintre cei care sunt inscrisi in Onecoin inaintea mea, pt ca am fost mai activ; si acesta este deja un motiv clar ca Onecoin NU este nici "scam" si nici "joc piramidal"!

Intr-o institutie de stat sau intr-un sistem piramidal (care este de fapt un sistem de baza in toate institutiile de pe pamint!), un proaspat angajat (sau un om de serviciu) NU va putea niciodata sa castige o leafa mai mare decit cea a directorului, capul din acea instituitie! Real? Ori in Onecoin, afacere legala (dar nu de tip clasic, ci de tip MLM), un om inscris de curind, POATE sa castige mai multi bani decit un om inscris cu un an in urma! Acuzatiile aduse pe nedrept acestei companii, deasemenea acestor oameni din lista, sunt calomnii, pt care cel vinovat va fi tras in mod oficial la raspundere cat de curand.

Eu sunt mentionat, de aceea ma simt indatorat sa actionez in justitie calomniatorul, mai ales ca am atitia bani castigati din afacerea LEGALA ONECOIN, incat pot lejer sa il pun la racoare pe viata.

Asa sa-mi ajute Bunul Dumnezeu, sa fac Dreptate! AMIN

Anonymous
#1118576
@Anonymous

Am asistat si eu la aceasta schema piramitala de a escroca oamenii de bani.Inginerie ponzi la nivel mondial.Stiu ce inseamna un Bitcoin deoarece sunt miner si detin bitcoinwallet....nu are nici o legatura cu onecoin.Onecoin e o schema de a escroca bani de la prosti si mai trebuie sa aduci si alti oameni in schema *** ce ai ramas fara bani.Cu promisiunea ca recuprezi ceva din ce ai pierdut.Nimeni nu mai recupereaza banii *** ce ajung in Gibraltar sau chiar cei care iti prezinta afacerea sunt in stare sa-ti ia banii si sa-ti incarce contul cu niste Taken"fake".Au afirmat ca statul e o schema piramidala de la ministru in jos .SRI trebuie sa ia masuri.La puscarie cu acesti escroci.

Anonymous
#1152497
@Anonymous

Da, corect, se folosesc de imaginea Bitcoin fata de care nu au nicio legatura! O schema ponzi clara, comisioanele vin din pachetele celor adusi in reteaua ponzi, cei care baga bani ii baga de fapt in cursuri de informare, drept pentru care acei bani "investiti" nu-i mai poti recupera!

Exact principiul lui Botanoo din 2012.

Cu parere de rau, constat ca sunt inca multi naivi in tara asta si de ei profita multi escroci!!!

Anonymous
#1076041

Salutare ! Eu sunt Alin am 22 de ani!

Fac parte din aceasta "schema piramidala" si am imvestit si eu o suma frumussica de bani in ONECOIN!

SI VREAU SA SPUN CA POT SA ARAT ORICUI BIROUL MEU ONLINE SA VADA CEI CARE ZIC CA NU SE POT SCOATE BANII DIN CONT!

EU AM FACUT CASH PANA ACM DE 3,5 ORI BANII PE CARE I-AM INVESTIT IN 3 LUNI!

SI SUNT DESTUL DE SIGUR CA CEI ENUMERATI MAI SUS POT SA FACA LA FEL!!

BRAVO EDDY!

ACEASTA SCHEMA PIRAMIDALA ESTE ATAT DE ILEGALA INCAT ARE LA NIVEL MONDIAL PESTE 700.000 DE MEMBRII REALI SI ESTE PREZENT IN PESTE 200 DE TARI SI O CAPITALIZARE REALA CE POATE FI VERIFICATA DE PESTE 1,5 MILIARDE DE EURO ASTA DOAR IN UN AN DE ZILE!

SUNT SIGUR CA DACA ERAU ASA DE TEPARI AR FI TRBUIT PANA ACM SA DEA PIEPT CU CEI 700.000 DE OAMENI! ACUM PUTETI VERIFICA SI DECIDE SINGURI CAT DE REALA ESTE ACEASTA "SCHEMA PIRAMIDALA"!